SUMIRANJE REZULTATA

Gepard doo je u 2012 godini prihodovao sumu od oko 2,5 miliona evra i proizveo blizu 150.000 pari raznih vrsta obuće. Najvećim delom poslovanje je predstavljala proizvodnja obuće za inostrane partnere, kao i za Vojsku Srbije, MUP i vodeće kompanije poput NIS ad i drugih.

Planovi za ovu i naredne godine su nastavak i unapređenje saradnje sa inostranim i domaćim partnerima, kao i širenje maloprodajne mreže. Gepard doo trenutno ima šest maloprodajnim objekata, a dugoročno se planira otvaranje dvadeset maloprodaja. Pored pomenutih planova od skoro se nalazimo i na internet tržištu posredstvom novopokrenutog sajta, na web adresi www.gepard-obuca.rs, čije se intenzivno razvijanje planira tokom ove godine. Na ovaj način Geprad obuća će biti dostupna i kupcima u čijim gradovima ne postoje naše maloprodaje.

Rezultati i planovi su predstavljeni od strane Generalnog direktora Ace Tanackovića, a najavljena je i smena generacija, pa će se mlađe snage truditi da nastave uspeh koji traje dvadeset godina. Naime, u skorije vreme, sa mesta Komercijalnog direktora na poziciju Generalno direktora, doći će Miroslav Tanacković.

Prezentovanje rezultata i planova

Prezentovanje rezultata i planova

Smena generacija

Smena generacija

PRIZNANJA ZA  NAJISTAKNUTIJE RADNIKE

Kao i svaka kompanija koja se vodi izrekom “Kompanija su ljudi” Geprad doo sa zadovoljstvom stimuliše i nagrađuje svoje istaknute pojedince koji su velikim delom zaslužni za uspeh i opstanak preduzeća, a naročito u ovim težim godinama globalne finansijske nestabilnosti. S tim u vezi podeljena su priznanja i nagrade najboljim radnicima sa svih proizvodnih linija, kao i iz sektora finansija i administracije. Takođe, nagrade i priznanja su dobili i radnici koji su zaposleni i više od 10 godina, a neki i od samog formiranja preduzeća, tj. 20 godina. Svojom lojalnošću i radom, zajedničkim snagama, napravili su izuzetan doprinos kompaniji.

PRIZNANJE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

Privredna komora Srbije dodelila je specijalno priznanje kompaniji Gepard doo za izuzetan doprinos uspešnom privrednom razvoju obućarske industrije. Tako da su svi postignuti rezultati dobili i svoju potvrdu u vidu ovog laskavog priznanja.

priznanje-privredne-komore-srbije

priznanje-privredne-komore-srbije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepard doo i dalje ostaje predan pravljenju dobrih rezultata i negovanju poverenja svojih kupaca. Prave vrednosti odlikuju ljude, a ljudi čine kompaniju. 

Obuća za svaku priliku.

Vaš Gepard