Gepard doo Novi Sad

 

Preduzeće GEPARD je osnovano oktobra 1992.godine kao privatno preduzeće a od marta 1998. godine posluje kao jednočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Na današnjoj lokaciji u Novom Sadu, ul.Koči Ivana br.2, preduzeće posluje od početka 2002.godine. Postojeći poslovni objekat u svemu zadovoljava kriterijume za obavljanje delatnosti proizvodnje obuće.

Od osnivanja do danas, GEPARD proizvodi namensku obuću za poznate i velike domaće kupce kao što su Vojska Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, NIS ad, Elektroprivreda Srbije, Srbija šume, kao i mnoge druge privredne i sportske organizacije. Danas, GEPARD u sve većem obimu obavlja proizvodnju i za inostrane kupce kao što su INTERMEDIUM Nemačka, FALCO Italija, MEMPHISTO Francuska i mnoge druge. Broj radno angažovanih lica se uvećavao iz godine u godinu, od tri zaposlena na samom početku do 100 zaposlenih danas.

GEPARD proizvodi kožnu obuću namenskog karaktera te stoga u našem asortimanu prodaje možete pronaći zaštitne HTZ cipele,cipele plitke i duboke, patike plitke i duboke, polučizme, čizme terenske i specijalne, kopačke, klompe, sandale, papuče, opasače i kaiševe kao i mnogo drugih proizvoda po zahtevu kupca.

Iako je teško održati vodeće pozicije, po ostvarenim rezultatima poslovanja i konstantno opravdavati zvanična priznanja koja je preduzeće steklo tokom svog rada, GEPARD se nalazi u grupi najuspešnijih u grani delatnosti i celokupnoj privredi Republike Srbije. Preduzeće ima za cilj, ne samo očuvanje postojećeg statusa, već proširenje svog delovanja na domaćem i ino tržištu.

Ono po čemu se GEPARD ističe i na čega se ponosi je izrada obuće GOODYEAR tehnologijom koju čini oko 180 različitih operacija. Nepotrebno je reći da samo najveći umetnici znaju kako da ih naprave. GEPARD dnevno proizvede oko 300 pari GOODYEAR cipela. Izvanredna karakteristika GOODYEAR tehnologije je dvostruko šivenje. Ono što ove cipele nude je izvanredna snaga i zadržavanje oblika a đon se može menjati iznova i iznova.

U cilju pokrivanja većeg dela tržišta GEPARD se orijentisao i na maloprodaju, te danas postoji pet maloprodajnih objekta sa tendencijom da isti postoje u svim većim gradovima. Za sada su to dve poslovne jedinice u Novom Sadu, po jedna u Nišu, Sremskoj Mitrovici i Kikindi. GEPARD obuća je namenjena široj populaciji i nudi dobar odnos cena-kvalitet.